Voor een afspraak, bel:

     06 - 33 77 85 12

 

 

NIEUWS

**********************

Van 22 augustus t/m 10 september is de praktijk gesloten! 

Indien u de voicemail inspreekt of e-mail verstuurd zal ik contact met u opnemen vanaf 11 september. 

**********************

Augustus 2018

Aangesloten bij ParkinsonNet!

 


 

 
Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Het is onze dagelijkse bron van energie en zeer belangrijk bij het in stand houden van ons lichaam. Daarom is het belangrijk om hier op een gezonde manier mee om te gaan, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan!
 
Voeding kan op verschillende manieren belangrijk zijn in ons leven. Namelijk bij onze algemene gezondheid waarin onder- en overvoeding een rol kan spelen maar ook bij ziekte waarbij voeding een medische achtergrond heeft. 
Mijn naam is Kim van Duivenvoorde. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam; opleiding Voeding & Diëtetiek. Post-HBO Sportdiëtetiek (2009), Kinderdietetiek (2012) & Diabetes Mellitus (2015) en aangesloten bij ParkinsonNet (2018) zijn inmiddels afgerond. Als afgestudeerde diëtist ben ik daarna altijd op de hoogte gebleven van de nieuwste producten, feiten en ideeën met betrekking tot voeding. Want up-to-date blijven is in mijn vakgebied erg belangrijk!
 
Als specialist op het gebied van sport, medische en gezonde voeding stel ik graag samen met u een persoonlijk & passend advies samen! Ik houd mijn spreekuur in Amsterdam-Noord, bij Huisartsenpraktijk M.C. Duijn & E. Simons en Fysiotherapie GOED Amsterdam. U kunt met mij telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook via internet informatie opvragen, zie onder het kopje contact opnemen, voor het telefoonnummer en contactformulier.           
In Heemskerk en omstreken kom ik bij u thuis!   
                                                                                                  
                                                                                                                     Aangesloten bij: